Web Analytics Made Easy - Statcounter

می‌ترسیم ناقل این ویروس به خانواده‌های خود باشیم به همین خاطر سعی می‌کنیم کمتر ملاقات حضوری با آن‌ها داشته باشیم و از پشت پنجره با آن‌ها سلام و احوالپرسی می‌کنیم و متأسفانه نمی‌توانیم از علم و سواد خودمان در این شرایط برای چکاپ و بررسی احوالات خانواده‌هایمان استفاده کنیم.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، این روزها ویروس کرونا تبدیل به سنگ محکی شده برای عیارسنجی انسانیت و وظیفه‌شناسی ما، اینکه آیا ما مردم ایثار، صبر، فداکاری را پیشه خود ساختیم یا خدای نکرده قساوت، حرص و طمع‌ورزی‌هایی که در لباس احتکار و نشر اخبار دروغ خودنمایی می‌کند را برگزیده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بار می‌خواهم روایتگر قصه‌ای باشم از جنس عشق، ایثار و امید به ساختن فردایی بهتر، قصه‌ای که قهرمانانش دو جوان مبارز ، یک زوج هم‌سنگر در مصاف با دشمنی موذی که این روزها جان و سلامتی هم‌وطنانمان را هدف گرفته است.

مهدی و زهرا دو همسر پرستاری هستند که این روزها در خط مقدم جبهه مصاف با کرونا در قلب بیمارستان قرنطینه شریعتی دوشادوش و هم پای هم مشغول امداد و خدمات‌رسانی به بیماران مبتلا و مشکوک به ویروس کرونا هستند.

مهدی حیدری در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس، این عشق و دلدادگی و ایثار خود و همسرش را این‌گونه برای ما نقل می‌گوید: اول هر دوی ما به عشق رشته پزشکی رشته علوم تجربی را انتخاب کردیم، اما با گذشت زمان و آشنایی با محیط کار پرستاری علاقه‌ ما به این کار افزایش یافت و شاید مهم‌ترین دلیل این انتخاب برای هر دو ما، ایثار و حس مفید بودنی هست که در رشته پرستاری وجود دارد و اوج این احساس خوشایند در هنگامی است که در نتیجه تلاش‌های انجام شده حال او بهبود یافته و لبخند رضایت بر لبان او نقش می‌بندد، باشد.

او که قبلا در بخش اورژانس بیمارستان و همسرش در بخش جراحی بیمارستان شریعتی مشغول به‌کار بوده است، از یکپارچگی کل بیمارستان شریعتی در شرایط کنونی خبر می‌دهد و بیان می‌کند: از وقتی کرونا شیوع پیدا کرد و این بیمارستان به‌عنوان بیمارستان قرنطینه برای بیماران کرونایی در نظر گرفته شد همه بخش‌ها ادغام شدند و هم‌اکنون هر دوی ما در بخش اورژانس هستیم.

در ادامه سخنانشان متوجه می‌شوم دوتایی با هم شیفت می‌روند، دلیل آن را می‌پرسم و اینکه شرایط کنونی چه تأثیری روی زندگی آن‌ها داشته است، در پاسخ می‌گوید: وقتی با هم شیفت هستیم همین کنار هم بودنمان باعث تسلای خاطر و موجب آرامش هر دوی ما است و از طرفی در زندگی با هم هماهنگ‌تر هستیم زمان کار و استراحت دوی ما یکی می‌شود و بهتر می‌توانیم برای زندگی برنامه‌‌ریزی داشته باشیم.

این پرستار ادامه می‌دهد: ساعات کاری ما بیشتر نشده اما فشار کار این روزها در بیمارستان مضاعف‌تر شده است و مطلب مهم‌تر اینکه از زمان شیوع کرونا ما می‌ترسیم ناقل این ویروس به خانواده‌های خود باشیم به همین خاطر سعی می‌کنیم کمتر ملاقات حضوری با آن‌ها داشته باشیم و از پشت پنجره با آن‌ها سلام و احوالپرسی می‌کنیم و متأسفانه نمی‌توانیم از علم و سواد خودمان در این شرایط برای چکاپ و بررسی احوالات خانواده‌هایمان استفاده کنیم.

کمی مکث می‌کند و دوباره رشته سخن را به‌دست می‌گیرد و می‌گوید: تمام این فشارها را باید تحمل کرد وقتی تمام کشور درگیر این موضوع شده است وظیفه ما هم انجام درست مسؤولیتی است که پذیرفته‌ایم.

مهدی و همسرش شیرین‌ترین لحظات کاری خود را روند رو به بهبود و افزایش علایم سلامتی و لبخند رضایت بیماران و دعای خیر آن‌ها در هنگام مرخص شدن از بیمارستان می‌دانند و بدترین لحظات کاری خود را هنگامی که دیگر کاری از دستشان برای بهبودی حال وخیم بیمار بر‌نمی‌آید می‌دانند.

این پرستار ادامه می‌دهد: برخلاف سابقه کار چند ساله این صحنه‌های ناگوار اصلا برایمان عادی نمی‌شود و اثر تلخ خود را در روح و روان ما به‌جا می‌گذارد.

حیدری با بیان اینکه روحیه کادر درمان بیمارستان شریعتی در این روزها خوب و بالا است، یادآوری می‌کند: بچه‌های تیم پزشکی و پرستاری این بیمارستان روزهای سخت‌تر از این را نیز پشت سر گذاشته‌اند اما خیلی از مشکلاتی که ما هم‌اکنون با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم ناشی از عدم آگاهی مردم است باید در خصوص ماهیت این بیماری به مردم بیشتر اطلاع‌رسانی شود تا آن را شوخی و دست کم نگیرند باید مردم شرایط را جدی بگیرند و راحت از کنار آن رد نشوند تا با رعایت هرچه بیشتر اقدامات پیشگیرانه از طرف مردم جلوی روند شیوع این بیماری گرفته شود.

وی ادامه می‌دهد: ای کاش آگاهی بخشی از سمت همکاران ما در دانشگاه علوم‌پزشکی بیشتر بود و از آن طرف مردم هم بیشتر هشدارها را جدی می‌گرفتند و در خانه می‌ماندند تا شاهد مبتلا شدن تعداد کثیری از هم‌وطنان‌مان به این بیماری نمی‌بودیم.

وی از نگرانی بیماران هم برایم اینگونه روایت می‌کند: بیشتر بیماران نگران خانواده‌های خود هستند که مبادا ناقل این بیماری به سایر اعضای خانواده خود شده باشند به همین خاطر پرسنل بیمارستان با برقراری تماس تصویری آن‌ها را از حال و روز خانواده‌هایشان باخبر می‌کنند.

حیدری اضافه می‌کند: نقش آگاهی بخشی به بیماران از روند درمانشان بسیار حائز اهمیت است تمام سعی ما این است که آن‌ها را از شرایطی که برایشان پیش‌آمده مطلع کنیم و اگر حالت تهوع و یا تب دارند و ضربان قلب آن‌ها بالا و پایین می‌شود آگاه باشند این روند طبیعی بیماری است و تا چند روز دیگر اوضاع جسمی‌شان به شرایط عادی باز می‌گردد.

همسر مهدی در ادامه این گفت‌و‌گو سه نفره گفت: همان‌طور که همسرم اشاره کرد بهترین لحظه‌های کاری ما نشستن لبخند رضایت بر چهره بیماران است و دعا‌هایی که هنگام ترخیص بیمار از عمق دل و جانش برای ما و خانواده‌هایمان می‌فرستند.

زهرا مقدسی ادامه داد: من و همسرم به سهم خودمان تمام این انرژی مثبت و ثوابی اگر با انجام مسئولیتم شامل حالم شود را تقدیم به پدران زحمت‌کش خودمان می‌کنیم.

وی در خصوص حال و هوای این روزهای بیمارستان و روحیه همکاران و بیماران گفت: خدا را شکر روحیه تمام همکاران بالا است همه‌ پرسنل با تمام توان مشغول خدمات‌رسانی و مبارزه با این بیماری هستند، روحیه بیماران هم بالا است و تمام تلاش خود را در غلبه بر این بیماری به‌کار گرفته‌اند به‌طوری که به لطف پروردگار ما دو بیمار کرونایی را بعد از بهبودی کامل از بیمارستان مرخص کردیم.

مقدسی از مردم تقاضا کرد امسال مردم دیدوبازید‌های عید و مسافرت ها به‌منظور حفظ‌ سلامتی خود و خانواده‌شان را به هیچ عنوان انجام ندهند تا شرایط هرچه بیشتر تحت کنترل در بیاید.

===================

گفت‌وگو از: میثاق اشرافیان 

===================
انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمارستان شریعتی مهدی حیدری زوج پرستار مشهد قرنطینه کروناویروس دوی ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۶۲۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت تکان‌دهنده یونیسف از گورستان‌های کودکان غزه

سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد با هشدار درباره پیامدهای فجیع حمله احتمالی ارتش صهیونیستی به رفح اعلام کرد که وضعیت معیشتی و بهداشتی این منطقه بسیار وحشتناک بوده و در غزه گورستان‌هایی ایجاد شده که مملو از کودکان است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «جیمز الدر» سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در گزارشی به توصیف وضعیت فوق بحرانی کودکان در نوار غزه اشاره و اعلام کرد که هرگز ویرانی‌هایی مانند آنچه که در خان یونس و غزه شاهد آن بودم در هیچ کجا ندیدم و در صورتی که اسرائیل بخواهد تهدیدات خود را برای حمله به رفح اجرایی کند وضعیت به شدت بدتر خواهد شد.

این سخنگوی یونیسف در مقاله‌ای که در روزنامه گاردین منتشر شد اعلام کرد که جنگ غزه بسیاری از کودکان را مجبور کرده چشمان خود را ببندند و گورستان‌هایی در رفح وجود دارد که پر از کودکان است‌. من هنگام بازدید از بخش مراقبت‌های ویژه در بیمارستان اروپایی در رفح در جنوب نوار غزه کودکان را دیدم که چه وضعیت وخیمی داشتند. تنها چند هفته بعد از اینکه همه جهان کشتار 7 عضو سازمان آشپزخانه مرکزی جهانی در غزه را محکوم کردند، یک ماشین وابسته به یونیسف که در تلاش برای کمک رسانی به غیرنظامیان بود منفجر شد.

وی ادامه داد که حملات هوایی شدید طی این هفته موجب قتل عام شمار زیادی از غیرنظامیان بزرگسال و کودک در رفح شده است. بیش از شش ماه از جنگ در نوار غزه می‌گذرد و این جنگ در حال شکستن سیاه‌ترین رکوردها در جنایت علیه بشریت است. گزارش‌ها نشان می‌دهد که طبق آمار رسمی بیش از 14هزار کودک در نوار غزه قتل عام شده‌اند و با توجه به تهدیدات برای ادامه تجاوزات این اوضاع بدتر می‌شود.

این مسئول سازمان ملل در ادامه درباره عواقب حمله احتمالی رژیم صهیونیستی به رفح هشدار داده و تاکید کرد که تهدیدات برای حمله به رفح در زمانی است که نوار غزه شاهد یک قحطی واقعی بوده و تعداد کشته‌ها هر روز افزایش می‌یابد. در صورت حمله اسرائیل به رفح وضعیت به سرعت به مرز انفجار و فروپاشی می‌رسد زیرا بیش از 1.4 میلیون غیرنظامی در رفح در سایه شرایط بسیار وخیم معیشتی تجمع کرده‌اند.

روز «کودک فلسطینی»؛ روسیاهی جامعه جهانی مقابل درد کودکان غزهجنگ اسرائیل علیه کودکان غزه

سخنگوی یونیسف با اشاره به کمبود شدید منابع غذایی و آبی چه برای نوشیدن و چه برای مصارف بهداشتی گفت که در غزه دیگر جایی برای رفتن وجود ندارد. وضعیت بهداشتی در رفح بسیار وحشتناک بوده و به ازای هر 850 نفر تقریبا یک توالت وجود دارد و به ازای هر 3500 نفر تنها یک حمام وجود دارد. تصور کنید که یک دختر نوجوان یا یک زن باردار و یا کودکان و سالمندان باید کل روز در صف بایستند تا بتوانند از توالت یا حمام استفاده کنند.

جیمز الدر هشدار داد که حمله به رفح عواقب فاجعه باری خواهد داشت؛ زیرا رفح در واقع شهر کودکان است، جایی که حدود 600 هزار کودک در آن زندگی می‌کنند. همچنین وضعیت بزرگترین بیمارستان باقیمانده در غزه یعنی بیمارستان اروپایی هم بسیار وخیم است.

وی ادامه داد که من در ماه آوریل گذشته به این بیمارستان سر زدم و جراح کودکان بالای سر کودک کوچکی به نام محمود خم شده بود که بر اثر انفجار موشکی که به خانه‌شان اصابت کرده بود، در سرش احساس درد می‌کرد. این جراح در حالی که داشت اشک می‌ریخت از من پرسید: مگر این پسربچه چه کار کرده است؟ امروز از 36 بیمارستان غزه تنها 10 بیمارستان هنوز فعال هستند که آنها هم به طور جزئی کار می‌کنند و این در حالی است که همه کودکان غزه نیاز به مراقبت‌های بهداشتی دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اهدای اعضای دانش آموز ۱۳ ساله اهل لالی به ۳ بیمار
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • روایت تکان‌دهنده یونیسف از گورستان‌های کودکان غزه
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • اختلافات مالی در یک خانواده مشهدی منجر به قتل شد
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان