Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بیمارستان فوق تخصصی شریعتی مشهد گفت: درمانگاه‌های تخصصی، بخش مراقبت‌های ویژه و اتاق عمل آنژیوگرافی این بیمارستان بازگشایی می‌شود.

به گزارش قدس آنلاین، محمدرضا حسینعلی زاده رئیس بیمارستان فوق تخصصی شریعتی مشهد گفت: همزمان با تعیین بیمارستان شریعتی به عنوان مرکز بستری بیماران کرونایی از ابتدای اسفند پارسال، کلیه فعالیت‌های مستمر بیمارستان به حالت تعطیل درآمد و از تمام ظرفیت نیروهای درمانی و پشتیبانی و تشخیصی در این امر مهم استفاده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
او افزود: در حال حاضر با پشت سر گذاشتن دو مرحله سنگین از همه گیری و اپیدمی کرونا ویروس، با توجه به نیاز مردم منطقه و بیمارانی که تاکنون به سبب نگرانی از ابتلا به ویروس، از حضور در بسیاری از مراکز درمانی خودداری کردند، اقدام به بازگشایی بخش مجزای آنژیوگرافی و سی سی یو صورت گرفت.
رئیس بیمارستان فوق تخصصی شریعتی مشهد با تاکید بر رعایت تمام دستورالعمل‌های کنترل عفونت و موازین بهداشتی، ادامه داد: در محیطی مجزا و تفکیک شده به روند درمان بیماران قلبی و عروقی می‌پردازیم، بنابراین جای هیچ‌گونه نگرانی از سرایت آلودگی از بخش‌های مربوط به بیماران کرونایی به سایر مکان‌ها وجود ندارد.
حسینعلی زاده بیان کرد: با تکمیل بازسازی بخش اتاق عمل جراحی قلب و آی سی یو قلب باز نیز امکان بهره‌مندی سایر بیماران از خدمات تخصصی قلب و عروقی نیز فراهم می‌شود.
منبع:باشگاه خبرنگاران انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بیمارستان شریعتی شریعتی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۱۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • اهدای اعضای دانش آموز ۱۳ ساله اهل لالی به ۳ بیمار
  • افتتاح واحد تخصصی فیزیوتراپی کف لگن در شهرکرد
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان + تصاویر
  • بهره برداری از کلینک داندانپزشکی و درمانگاه شهید زارعی در بندرعباس
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان